Køb vores kaffe

Kaffeaftale - uden binding

Hos Kaffe-Mølle kan vi tilbyde dine ansatte en velfortjent kaffepause og være med til at gøre deres arbejdsdag ekstra god. Vi kommer gerne og brygger lækker kaffe ude hos virksomheden efter aftale. Vi kan fx stå klar, som en overraskelse for medarbejderne, når de møder ind en trist mandag morgen.

 

Vi kan også med en fast frekvens levere friskristede kaffebønner til jeres kaffemaskine uden binding. I vil opleve en kæmpe forskel fra de kaffebønner, som I måske i dag får leveret. Men pas på – det er vanedannende!

 

Vi er fleksible, og vi vil kunne finde en løsning, som passer bedst for netop din virksomhed:

  • Firmakaffe uden binding
  • Kaffeabonnementer uden binding
  • Kaffe til videresalg evt. med eget label
  • Salg af espressomaskiner
  • Serviceaftale på maskine og kværn
  • Salg af bryggeudstyr og reservedele
  • Leasingaftale (kræver kreditgodkendelse)

 

LÆS MERE PÅ NORDICCOFFEEHOUSE.DK

 

 

Øg medarbejdertilfredsheden med god kaffe

Vi kan levere specialkaffe af høj kvalitet til dig og dine medarbejdere i receptionen, i venteværelset, i konferencerummet eller på kontoret. Kaffen vil med garanti gøre snakken med kunderne hyggeligere, og medarbejderne mere effektive og tilfredse. En god snak starter ofte over en god kop kaffe.

 

Vi leverer virksomhedskaffe i hele Danmark i den mængde og med den frekvens, som passer til netop jeres behov. Vi sælger også fuldautomatiske espressomaskiner, som passer til mindre virksomheder med 5 ansatte eller op til større kontorområder med mange medarbejdere.

 

LÆS MERE HER

 

Salg af kaffemaskiner og serviceaftaler

Vi tilbyder service af din espressomaskine og salg af kaffemaskiner og -kværne. Overvejer du at udskifte eller anskaffe en espressomaskine og et kaffekværn, så er vi klar med råd og vejledning i forhold til at finde den rigtige løsning. Vi kan levere espressomaskiner i alle prislejer inkl. en eventuel leasingaftale.

 

Vi også forhandler af de populære Jura espressomaskiner. Det er fuldautomatiske espressomaskiner – schweizisk kvalitet med stor fokus på brugervenligheden, både når man skal brygge en kop kaffe på den, og når den skal rengøres.​​​​​ LIvet er for kort til dårlig kaffe, og det behøver ikke være besværligt og tidskrævende.

 

LÆS MERE HER