Køb vores kaffe

NYSGERRIG?

Book vores mobile kaffevogn til dit næste event! Vi kan lave fri kaffe til alle former for events - store som små. Står du og er ved at planlægge alt fra en messe, reception, konference til bryllup, fødselsdag eller barnedåb, så kontakt os og lad os finde den optimale løsning til netop dit arrangement.

 

Der er mange muligheder, så kontakt os for at finde den optimale løsning til netop dit arrangement. Herunder kan du let sende en forespørgelse på kaffe til dit arrangement ved at udfylde vores formular. Eller har du bare et spørgsmål, eller er du blot nysgerrig efter at vide mere, så ring eller skriv endelig til os.

 

Bookinger er ikke gældende, før vi har sendt en endelig skriftlig bekræftelse.

 

FÅ ET TILBUD

 

MANGE MULIGHEDER - OG VI KLARER OPVASKEN

Vi har flere forskellige kaffe setup – kaffeknallert, kaffecykel og kaffebar. Så vi kan altid finde en løsning, som passer til dit event. Der kan altid findes plads til den mobile kaffebar og kaffevognen er et godt blikfang i mange sammenhænge. Uanset hvilket set-up, du vælger, så er der de samme gode kaffebønner i kaffekværnet, og der er altid garanti for en dejlig kop kaffe til dig og dine gæster.

 

Vi kan skabe stemning og prikken over i’et uden, at du skal røre en finger – vi klarer også opvasken, for vi medbringer selv kopper, servietter, rørepinde m.m.

 

KAFFEKNALLERTEN...


…skaber super stemning og et hyggeligt element. Den er ikke stor, men kræver selvfølgelig stadig lidt plads.

 

LÆS OM KAFFEKNALLERTEN

 

KAFFECYKLEN...


…kan bruges både ude og inde, og super hyggelig at få besøg af. Den kan køres ind lige der, hvor det passer dig.

 

LÆS OM KAFFECYKLEN

 

DEN MOBILE KAFFEBAR...


…kommer ind alle steder og den dejlige duft af kaffe spreder sig hurtigt og skaber en hyggelig stemning.

 

LÆS OM KAFFEBAREN